Efter en spurt a la ett hundrameterslopp från arbetsveckan så har jag landat i soffan i Halmstad. Fredagen började, precis som torsdagen, med pedagogik i löparskorna på morgonkvisten. Fortsatte med nytt löparmöte, packning, naprapatbesök, mer packning, en leverans och iväg ut för att skjuta ett bröllopsfyrverkeri och därefter fortsätta hem till Halmstad under natten.

Så det blev inte så mycket sömn inatt, det hanns helt enkelt inte med. För när det är strandväder kände jag inte för att vara inomhus bara för att jag var lite trött. Springa kändes lite väl aktivt men jag var faktiskt ute och gick en sväng. Nu sitter jag i soffan och även om jag inte tittar så aktivt på fotbollen på TV så står TV’n på och det står 1-0 till Argentina. Ikväll ska jag känna mig ledig och även om det finns lite att pyssla med så får jag skita lite på det.

Men kommande tid kommer jag vara lite mer ledig och jag ser fram emot lite bra träning inför höstens utmaningar.

löparskor semester

Några godbitar som fått följa med mig i sommar! Gillar alla, men är mest nyfiken på de högra som jag inte sprungit i ännu!

Share Button