Jag är precis hemkommer från sista passet på SATS för den här säsongen. Egentligen har ni några dagar till på er för de kör veckan ut, men idag var alltså mitt sista pass. Nu är det uppehåll i 3 veckor så i slutet av juli är löpklasserna tillbaka på SATS igen.

Jag vet inte hur många pass jag har kört, månaderna har bara sprungit förbi. Men jag har kört alla 3 passen på alla tre ställena i Stockholm och det tycker jag är bra. Många gillar Speedplay för det händer mycket, en del gillar Tough för att det är tuffast och en del gillar Pace för att det är ett bra alternativ till intervallerna. Och precis som jag alltid rekommenderar en variation i träningspassen så gäller detsamma vilket pass man kör på SATS, våga variera och hitta syftet i varje typ av pass.

Jag gillar också att se hur löpare förbättras och förhoppningsvis blir även jag bättre, både som löpcoach och löpare. Och utvecklas vill vi ju alla, så nu får vi inte släppa på löpträningen bara för att det är sommaruppehåll, nu måste vi hålla kvar i löpningen på egen hand, men det fixar vi, eller hur!?

sats urban tribes

Hej då SATS, vi ses efter sommaren!

Share Button