Idag är det 1 juli. Det borde vara starten på en skön sommarmånad, men inte där jag är. När det är 1 juli innebär det också att första halvåret av 2014 har passerat och fort som tusan har det gått också. Och då menar jag främst tiden som sådan, inte farten i mina lopp även om de varit okej.

Jag ska försöka mig på en summering, jag känner att jag vill och borde det, men hur lätt är det att komma ihåg vad som hänt? Löpning och resor hör ihop, det vet ni ju att jag tycker och därför passar det ju perfekt med att jag numera samarbetar med flygbolaget KLM. Och när jag tänker tillbaka på halvåret som gått är det just resor och lopp som jag ganska snabbt kommer att tänka på. Jag sprang halvmaran i Prag och jag sprang maran i Boston och jag är nöjd med min insats i båda loppen. På hemmaplan sprang jag Premiärmilen, Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon. Totalt sett är jag nöjd med resultatet i 3 av 5 lopp, det tycker jag överlag är godkänt.

Jag åkte inte så mycket längdskidor i vintras men lite utför blev det, bland annat en resa med Alpresor till Cervinia. Jag missade ett snöoväder i Sverige när jag var på träningsläger i Portugal i mars och i april arrangerade jag och Ingmarie ett ”som vanligt” mycket uppskattat löparläger i Halmstad. Våren kom och då körde också SATS igång med sina utomhuslöpningar och där vet jag inte hur många löppass jag har haft, men jag har haft pass på alla tre ställena i Stockholm: Östermalm, Kristineberg och Tantolunden. Därtill vet jag inte hur många privatpersoner jag har hjälpt med pass i löpteknik på olika ställen i vårt avlånga land och via internet har jag också hjälpt en mängd privatpersoner med träningsupplägg mot sina framtida mål.

Så nu när jag skrivit blogginlägget har jag också uppnått lite av det jag ville, få en egen reflektion över årets första halvår. Och det är inte så dumt att göra det, sätt dig ner och fundera lite på vad som hänt, vad du varit med om, vilka eventuella framsteg du gjort, osv. Ofta har det varit lite mer än vad man från början trodde. Nu blickar jag fram mot nästa halvår med nya lopp, nya resor och både gamla och nya löpare att hjälpa med både löpteknik och träningsupplägg. Häng med!

tylösand halmstad löpning snabbafötter

Häng med mig nästa halvår också och om du vill förbättra din löpning vet du vart du kan vända dig!

Share Button