Idag pågår 2 tokigheter som jag inte kan låta bli att beundra. Det ena är ultralöpare som detta dygn, var de än befinner sig, springer 1 mil var tredje timme. Det blir alltså 8 mil på ett dygn. Och om man springer en mil på en timme så är det alltid bara 2 timmars vila mellan varje mil, hela dygnet, även då man normalt sover. Jag tycker det låter tokigt och häftigt på samma gång. Och en del av mig skulle vilja vara med, eller i alla fall testa några 1 milare, men det får i så fall bli en annan gång.

Den andra aktiviteten som också får gå under tokigheter och som faktiskt började redan i torsdags kväll är Fotrally. Fotrally är en tävling där man ska gå så länge som möjligt och tävlingen pågår tills det bara är en deltagare kvar. Man började i Stockholm och går söderut. Rekordet är på drygt 50 timmar, dvs över 2 dygn. Och man måste hålla en fart på 5 km/h och detta styrs av 2 cyklister, en längst fram och en längst bak. Samma sak gäller egentligen här, att jag skulle egentligen vilja vara med, men jag inser ju att jag inte skulle orka gå i ett par dygn, men ett dygn kanske kunde vara ett bra mål. Och det hade ju varit bra träning till om jag någon gång i livet skulle ställa upp på ett ultralopp som är 24 timmar.

Share Button