Det är idag 4 veckor sen Stockholm Marathon. Tidigare i veckan när jag gick över Valhallavägen tänkte jag på loppet, hur skönt det var att det gick bra i år. Förra året kunde jag inte vara med, 2012 bjöd Stockholm på ett jävla väder som ställde till det och 2011 kommer jag knappt ihåg hur det gick, men jag har för mig att jag hade 2:58 eller nåt sånt. Så det kändes skönt att kunna se tillbaka på ett bra lopp i år.

Nu är det dags att ta tag i långpassen igen inför kommande stordåd och jag laddar för fullt. När allt går sin lilla gång är det ju vanligt med långpass på helgen och jag hoppas hitta in i den rytmen nu igen. Men det behöver ju faktiskt inte vara långpass på just på helgen heller, visst det tar lite längre tid än andra pass men när man väl är ute så är skillnaden kanske max en timme. Och vet jag om att jag ska köra långpass en vardagskväll så är det bara att planera in det.

Idag har jag ingen direkt plan för långpasset mer än att jag ska samla kilometer. Jag börjar med att leda ett SATS Speedplay och så fortsätter jag på egen hand efter det. Men runt ett par mil vore ju skönt om jag kunde få ihop. Det skulle kännas som en okej start på sommarens långpass.

isostar milebreaker

Jag tackar Milebreaker för hjälpen på dagens långpass!

Share Button