Gillar du att resa? Gillar du att springa? Då ska du kolla in Flying Blue Running med KLM och Air France. Som medlem och ja, det är gratis att bli medlem, finns det som löpare en massa kul. Eftersom detta blir ett nätverk med löpare från världens alla hörn kan du få tips på var du ska springa när du kommer till en ny plats i ett nytt land. Det går också att ställa frågor om löpning. Som medlem får man också bra erbjudande om rabatter på flyg till olika lopp utomlands och du kan använda dina intjänade bonuspoäng, dina Flying Blue miles, till anmälningsavgifter till vissa lopp.

Alltså klockrent och kul för oss som gillar att resa och springa. Läs mer och registrera dig på flyingbluerunning.com och det finns också en facebookgrupp som heter just Flying Blue Running med följande beskrivning:

Flying Blue Running is the international online runnnig community for Air France and KLM ‘s frequent flyer program Flying Blue. At Flying Blue Running you can meet other traveling runners, share experiences, read the latest running news and discover the best running locations the world over.

Flying Blue Running

Gå med i Flying Blue Running och få tips på var du ska springa i olika länder!

Share Button