Nytta med nöje! Ibland tar oss löpningen till situationer man inte riktigt är beredd på, men när de väl händer så kan de vara både trevliga och kul ändå. Som ikväll när jag hade kört ett litet pass med några löpare och efter passet fanns det intresse av att gå och ta en öl. Hoppsan hejsan, men eftersom jag inte hade något bokat kunde jag ju hänga på en stund. Vi hamnade på en irländsk pub som hade lite fotbollsfokus, men det var bara i början som det var fotboll på TV, sen blev det lite lugnare.

Det var ju inte så konstigt att det blev en del löparsnack och jag kände väl också att jag var den som pratade mest, inte riktigt min grej, men handlar det om löpning och frågorna haglar in så får man göra så gott man kan. Och jag tänkte också på att man lär sig faktiskt en del av att diskutera olika situationer och se saker med olika infallsvinklar. Så även om löpning kan se ut som något väldigt enkelt, ”ta ett steg efter det andra”, så kan det också finnas väldigt väldigt många olika infallsvinklar och idéer om bästa träningsupplägg beroende på bakgrund och framtida mål. En intressant kväll alltså!

Share Button