Har du en fråga till naprapaten om löparskador? Jag får många frågor om löparskador, både i kommentarsfält, via mail och live från olika löpare. Helt naturligt och känner jag att jag kan bidra med något så gör jag gärna det, men väldigt ofta vill jag inte ge mig in på ett område jag inte har koll på. Löpcoach i alla ära, men vi löpcoacher har sällan en medicinsk bakgrund och då ska vi heller inte ställa några diagnoser, men visst känner man igen problematiken för att man själv kanske haft liknande besvär så kan man ju bidra med lite egen erfarenhet.

Men istället för att inte kunna svara eller svara utan att jag borde det, så har jag nu fått okej med naprapaten som jag själv använder mest nuförtiden, Mats Emilsson. Kanske följer du Crafts kampanjblogg där han redan har svarat på lite frågor i en intervju jag gjorde med honom tidigare. Så nu har jag lagt upp en liten plats i högerspalten här på bloggen, om att har du någon fråga du vill ställa till en naprapat, som dessutom själv är löpare som Mats är, så kan du maila mig så ser jag till att Mats får frågan. Är det en fråga vi tycker är relevant för andra så kanske vi lägger ut svaret här på bloggen, men utan att berätta vem du är naturligtvis.

Fråga naprapat Mats om löparskador

Under denna bild till höger ser du vart du mailar din fråga om löparskador!

Share Button