TomTom Runner Cardio

TomTom har lanserat sin nya GPS-klocka TomTom Runner Cardio med inbyggd pulsmätare i armbandet, så att inget separat pulsband behövs. Detta gör det enkelt att träna i rätt pulszon beroende träningspassets syfte och tänkta träningsmål. Du kan enkelt hålla dig uppdaterad i realtid på olika parametrar som tid, fart, distans och puls samtidigt som du springer.

GPS-klockan Runner Cardio mäter hjärtfrekvensen med hjälp av en sensor som övervakar förändringar i blodtillförseln genom att lysa genom huden.

Efter träningspasset kan du naturligtvis ladda upp träningsinformationen på TomTom MySports för att hålla koll på din träning. Du laddar upp informationen via Bluetooth och TomTom MySports app.

TomTom Runner Cardio

TomTom Runner Cardio på armen

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

8 kommentarer

  1. Hur är batteritiden? Min ”gamla” (ja typ ett halvår då, men modellen innan denna) sägs ha 10 timmar men idag laddade den ur på 3.5! Sunkigt för Fredrik som var ute på rogaining och hade en tid han inte fick missa….

  2. Anna: Ja, det där brukar jag vara mindre i verkligheten än på pappret. Här står det ”Upp till 10 timmars batteritid i GPS-läge.”

  3. Jag har TomTom Runner utan HRM. Tycker klockan funkar bra men lite bokigt att den gar tbks till fabriksinstallning efter varje runda, man maste alltsa valja autolaps varje gang du skall ut om du gillar det…Laps knappen ar aven kanslig om man anvander den funktionen. Gjorde 400m intervaller och vid flera tillfallen sa fick jag ett varv utan att ha tryckt av. Den stora funktionsknappen kan bli ett problem under vintern da man har jacka, aven den ar kanslig och vid tva tryck sa avslutar du din loptiur….Klockan ar grymt smidig och latt. enkel att anvanda…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *