I samarbete med KLM kommer jag springa några lopp utomlands under hösten och när vi nu har passerat midsommar går det skitfort och vips så är hösten här. Men jag kommer inte alltid åka själv, det kommer finnas möjlighet för dig att vinna resor till ett par lopp också. En av dessa resor är till Amsterdam helgen 18-19 oktober för på en och samma dag, söndagen den 19 oktober, finns det 3 lopp att välja på: marathon, halvmarathon och 8 kilometer. Det är just detta som gör Amsterdams stora löpardag så bra, med 3 olika distanser finns det förhoppningsvis någon distans som lockar. Mer om tävlingen för att vinna resan med KLM till Amsterdam inom kort.

I samband med att jag nu börjar blicka fram mot hösten har jag också börjat titta lite i den här boken med en massa marathonlopp i världen. En sak är säker, det är inte lätt att gilla kombinationen resa och springa lopp, för det finns mycket kul därute i världen att välja mellan. Men jag är säkert inte är ensam, för vem gillar inte att resa och springa?

Bok Världens bästa maratonlopp

Det här blogginlägget görs i samarbete med flygbolaget KLM, som flyger till många roliga platser för en löpare!

Share Button