Känner ni till medeldistanslöparen Johan Rogestedt? Ibland tycker nog de flesta att det är lite tunt med svenska medeldistanslöpare som håller hög klass, men det finns undantag och ljusningar på medeldistansfronten faktiskt. Johan Rogestedt är en av dem och han har också startat det här året mer pers på både 800 meter och 1500 meter (och på Grusåttan i Skatås i Göteborg). Nu blir det spännande att följa honom i sommar där jag kan tänka mig att EM på 800 meter i augusti är det stora målet.

Johan var med under plåtningen en dag i mars och vi hann prata en massa löpningen mellan plåtningarna. Inte helt oväntat hade vi en hel del gemensamma intressen och vi har också pluggat på samma skola. Nu har jag intervjuat Johan med lite frågor om träning och framtida mål för Crafts kampanj #Runlimitless och denna kan du nu läsa intervjun på kampanjsiten.

Johan Rogestedt

Johan, med full fart mot framtida mål!

Share Button