Nu kommer adidas med en ny sko i adizerofamiljen: adidas adizero Prime Boost. Denna gång är det lite av en kombination av tidigare modeller, tänk dig adidas Primeknit med Boostmaterial. Boostmaterialet har ju kommit in i allt fler modeller och ger enligt adidas världens bästa energiåtergivning och adidas Primeknit erbjöd en precis passform med sin virkade ovandel. Den nya skon adizero Prime Boost kommer ha samma yttersula som adizero adios Boost, som är mångas och även en av mina favoritskor.

Jag tycker det ser superintressant ut, det tycker jag ju ofta med nya skor. Men för mig är Boostmaterialet här för att stanna, köpte faktiskt ett par adios utan Boost i New York i våras och även om jag gillar dem så märker jag skillnaden. Det som jag faktiskt kan tycka kunde vara lite bättre på just adios är att de känns lite stora i framfoten, inte breda, men stora uppåt liksom. Men med den virkade ovandelen som i Prime Boost ska det alltså ge en perfekt passform. Snygg är den ju också!

adidas adizero prime boost

Kommer denna godbit komma in min skohylla? Jag hoppas det!

Share Button