Det är torsdag kväll, imorgon är det både fredag och midsommarafton. Det är alltså långhelg och det kan ju vara förenat med en lite mer aktiv träningshelg än i vanliga fall, men hur är det egentligen under midsommarhelgen? Tränar vi som vanligt eller lägger vi träningsfliten på hyllan för några dagar till förmån för lite andra aktiviteter som kanske inte är så förenligt med träning?

Jag har tidigare, säkert mer än en gång tipsat om att man faktiskt kan springa till festen. Det har jag gjort och även till midsommarfirande. Man kan i och för sig kalla mig tokig, det kanske andra på festen gör, men jag tycker också det kan vara ett smart sätt att få in träningen även en midsommarafton. Eller så har man siktat in sig på att vara med i ett event på facebook som handlar om att fira sommarsolståndet.

IMG_2515 tylösand snabbafotter

En stilbild från Tylösand för ett par veckor sedan!

Share Button