SATS stora kväll

Nu har vi kört en massa löpklasser på SATS hela våren och på måndag den 23 juni är det tänkt att det ska bli lite mer än vanligt, i alla fall i Stockholm. Det kommer att vara samma pass som vanligt, ett Run Tough klockan 18:00 och det är triben som kallas Östermalm som gäller, men naturligtvis är alla som i vanliga fall kör i Kristineberg eller Tanto också. Vill du vara med men inte har SATS-kort så löser vi det. Maila mig så fixar jag gästbiljetter.

Vi hoppas så många som möjligt kan komma på måndag och jag vet att det redan är många av oss coacher som har anmält sig och kommer vara med. Jag kommer vara med. Så ska du bara gå på en löparklass på SATS i vår är det  måndag den 23 juni du ska satsa på. Häng med!

SATS Run Tough löpning

Häng med på måndag den 23 juni!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

5 kommentarer

  1. Mari: Kul, sikta på det! Jag kommer vara där, men har inte bestämt mig för vilket SATS center jag kommer springa ifrån, men det blir Hötorget eller Stureplan.

    Caroline: Kul! Jag springer ifrån antingen Hötorget eller Stureplan.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *