Ikväll hade Springtime en löparkväll i Stockholm och jag var där. Det fanns ett visst fokus på lite uppstartsträning inför New York Marathon som det är runt 20 veckor kvar till. Anders Szalkai som skriver en del träningsprogram, t ex mot marathon, var där och berättade hur man själv måste anpassa programmen efter sin egen situation. Vi hann också med ett lite träningspass med med löpteknik och korta intervaller. Alltid kul att gå på löparkvällar och jag träffar alltid lite bekanta ansikten, både de som jag kan gissa ska vara där, men också lite mer oväntade ansikten.

Det jag själv tar med mig från kvällen är just att det fanns ett fokus på nystart för New York Marathon. Okej, jag kanske inte ser det som att jag gör någon större kick-off mot New York i och med denna kvällen, men det blir ändå ganska tydligt att det inte är så långt bort som man kanske tror. Om det nu är runt 20 veckor till maran i världens huvudstad så är det ju faktiskt inte så mycket!

Springtime löparkväll löpteknik

Anders instruerar lite i löpteknikens grunder!

Share Button