Idag har jag haft ett pass i löpteknik i Östersund och sitter nu på tåget på väg till Stockholm. När jag sitter här och slumrar och funderar över dagen som gick så tänker jag nästan mest på hur fort tiden gick, för den gick rasande fort. Men är det inte så att man säger att tiden går fort när man har roligt? Och jag hade roligt!

Vi försökte hinna med lite av varje, men ett område som löpteknik kan göras både kort och långt och med intresserade deltagare som också hade frågor och funderingar kring ämnet så drar tiden iväg. Men det gjorde inget, så länge jag hann med tåget efter passet.

Igår var också en dag där tiden gick väldigt fort, i alla fall tiden då vi var ute på en vandring i Åre. Man kan faktiskt vandra i Åre på sommaren och det finns leder utmärkta, men jag skulle rekommendera att ha gott om tid på sig för att hitta rätt utan frågetecken är inte det lättaste. När jag ändå är inne lite på Åre kan jag ju nämna att en del restauranger i Åre håller helt okej klass och en av de som har blivit lite roligare är Werséns som nu har en kul bardel där man också kan äta, den delen in till höger från vanliga ingången för er som känner igen det. Vi var där i fredags och reninnanlåret jag åt var riktigt bra! Det vara cavan jag drack också…

IMG_5274 åre totthummeln snabbafotter

Jag var ju bara tvungen att göra ett litet klassisk hopp där uppe!

Reninnanlår på Werséns

Reninnanlår på Werséns!

Share Button