Känner ni till Glädjeknuff? Det bör alla löpare känna till. Glädjeknuff är en ideell förening som syftar till att ge funktionshindrade barn ett mer aktivt och inkluderande liv. Läs mer på Glädjeknuff hemsida. Glädjeknuff springer ett lopp i Eskilstuna i helgen och har under juni månad en insamling där pengarna går oavkortat till RBU (Riksförbundet för röreslehindrade barn och ungdomar).

Jag var själv med och sprang för Glädjeknuff på Kungsholmen runt, en halvmara, förra året. Vi löpare kan och behöver inte, springa för fullt i varje lopp vi ställer upp i. Ibland kan det vara minst lika kul och givande att springa för en god sak. Att springa med Glädjeknuff är inget svårt så var inte oroliga för det om ni funderar på att vara med. Hur som helst så kan alla bidra till den insamling som pågår just nu i juni månad.

Glädjeknuff

Här springer vi Kungsholmen Runt 2013!

Share Button