Idag var jag ”ledig” från coachpass och fick möjligheten att träna själv när ett kvällsmöte blev inställt. Jag tog chansen att testa SATS-klassen Run Tough som deltagare. Tidigare har jag bara haft klassen på Östermalm och i Tanto och då som coach, men idag var jag mig istället med i Kristineberg som deltagare och det var kul.

Jag valde en grupp som passade den fart som jag tyckte var lagom att hålla idag och i just detta passet, Run Tough, så ändras passets upplägg varje månad, så just denna variant hade jag inte kört tidigare. Alltid kul med lite nytt! Kul också att få springa loss med lite mer fart än vad jag gör när jag kör som coach. Idag fick jag träning för min egen skull, det känns bra!

Efteråt blev det en liten bra frågestund som handlade lite om just intervallpass och vilka intervallpass man ska köra och vilka som kanske är bäst inför ett millopp eller Lidingöloppet. Och det enkla, men kanske också lite konkreta svaret är att variera sina intervaller och jag brukar också lägga till att variera intervallerna men med ett fokus på den distans eller det lopp man siktar in sig på.

Run Tough Kristineberg

Samling på Kristinebergs IP innan själva intervalldelen av passet ska börja!

Run Tough Kristineberg

Fler än jag som passer på att ta en bild av deltagarna efter intervalldelen av passet!

Share Button