Vårens lopp är förbi, kanske inte jättemånga men totalt 5 lopp tror jag att det blev ändå, ganska många för att vara mig under våren. Och nu har jag inga inplanerade lopp förrän till hösten så det är en perfekt tid att både träna upp sig och försöka behandla de eventuella skavanker man har. Jag har inget alarmerande som jag verkligen akut måste ta tag i men jag har ett litet problem med en fot som kommer lite till och från. Jag tänkte att nu är en bra tid att försöka göra foten lite bättre.

Och idag gjorde jag ett litet startskott i detta när jag var och träffade en av de löpande naprapaterna jag tycker är bra, han heter Mats och vi kallar honom helt enkelt för naprapatMats. Vi pratar och visar på både min fot, skelett och planscher med genomskärningsvyer, allt för att man ska förstå lite mer om varför det hänger ihop som det gör. För kroppen hänger ju ihop på många sätt och när vi har en smärta någonstans så kanske inte det är där problemet sitter, utan problemet sitter kanske någon annanstans. Och när vi känner lite smärta så kanske vi börjar kompensera så att vi springer onormalt på annat sätt som gör att vi kanske får ont för att vi kompenserar och så är vi inne i en ond cirkel. Jag tycker naprapater är bra på att se dessa kopplingar mellan orsak och verkan i kroppen.

Inom ramen för Crafts kampanj Runlimitless har jag ställt några frågor till Mats och är du nyfiken på detta så surfa in till det blogginlägget på Runlimitless.

Naprapat Stockholm fotbesvär

Naprapatbehandling ont i foten

 Tyvärr kan det göra riktigt ont att gå till en naprapat, men det gör nytta!

Share Button