Blickar framåt

Veckan efter maran som nu har gått har jag vilat lite, tränat lite, coachat lite men också funderat och blickat framåt. Jag har funderat över andras träning, min egen träning, kommande lopp och mina löparresor i höst. Känns bra att stanna upp och fundera lite, inte alltid det blir av utan ofta kör man bara på utan någon egentligen plan. När jag är hemma i Halmstad känns det också lite lättare att stanna upp och känna lugnet och fundera lite.

Efter sista loppet inför en liten viloperiod är det också lätt till att man känner en liten tomhet och undrar vad som ska hända. Då är det ännu lättare till att man bara tränar på ”som vanligt” utan någon egentligen plan, vare sig med de specifika träningspassen eller med annat runt omkring. Jag gillar nystarter och nu ska jag försöka få till en liten nystart och hoppas jag kommer fram till något bra.

IMG_2471 tylösand snabbafotter

Igår blickade jag ut över havet och stranden i Tylösand, sämre kan man ha det!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Hej! Uppskattar din blogg och har börjat läsa den sen jag själv upptäckte löpningen för ett drygt år sedan. Jag är således ganska mycket nybörjare ännu. Har en fråga som du kanske kan svara på? Senaste månaden har jag börjat få känning i ena höften framförallt efter passet. Utsida höft. Jag tror det har att göra med att jag har börjat springa snabbare. Hur kan jag förebygga skada/smärta i höften?
    Tack för bra blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *