Det är Sveriges nationaldag idag. Jag firar den hemma i Halmstad och funderar på om jag ska träna idag. Och ska jag träna så funderar jag på var. Jag har egentligen inga krav på mig själv att jag måste träna, inte minst för att det fortfarande bara är 6 dagar sen maran så om jag tränar är det just for fun. Jag har sprungit några pass sen maran, men bara coachpass och även om maran gick bra så får jag inte glömma att kroppen faktiskt behöver lite återhämtning. Lätt att glömma efter en bra mara där kroppen också kändes bra efteråt.

Om jag ändå ska springa idag kan tänka mig Prins Bertils stig, Galgberget, utmed Nissan, Tylösand till Möllegård, Östra stranden eller så blir det en liten utflykt till Lynga eller Mellbystrand. Det finns flera bra ställen att välja på men som sagt, vi får se vad det blir, om det blir. Det kanske bara blir en utflykt ut till Glassparadiset i Möllegård som numera även har snygg servering inomhus.

Nationaldagen som numera är helgdag har också blivit en ny möjlig dag för tävlingar. Jag har till exempel en adept i Göteborg som springer ett lopp idag så jag håller alla tummar.

Vad springer du idag?

Halmstad Lynga 103 copy

Kanske blir det en liten utflykt till strandskogen i Lynga?

2013-07-21 18.15.19

Eller så blir det en sväng på Prins Bertils stig utmed havet!

Share Button