Svaret på frågan jag funderade över tidigare idag, nämligen var jag skulle springa, om jag skulle springa blev: Utmed Nissan och faktiskt blev det delvis i regn.

Nu är inte regn mitt favoritväder, varken när jag springer i vanliga fall, men ibland regnar det och då gäller det att göra det bästa av det. Och det går ju faktiskt att göra lite olika saker för att få situationen lite bättre. Nummer ett är att tänka positivt och det kan vi göra på en mängd olika sätt och här tror jag vi är lite individuella med tanke på vad vi faktiskt gillar och inte gillar. En annan sak är ju att klä sig rätt för det finns ju faktiskt väldigt bra kläder för löpning som också funkar grymt bra i regnväder. Och så kommer jag tillbaka till de positiva tankarna igen, för jag tycker de är så viktiga och även om jag ofta pratar om detta med andra så behöver även jag jobba på detta.

Idag tänkte jag mest på hur jag faktiskt måste bli bättre på att ta mig utanför dörren för min egen tränings skull även när det regnar. När jag ska iväg på löpjobb är det inga problem, då måste jag ju, men jag borde som sagt bli bättre på det även om det bara är för mitt egna träningspass. Och när det gäller att klä sig för rätt väder så kan jag inte sluta imponeras över min Elite Run Wheather Jacket från Craft.

IMG_2389 halmstad regn snabbafotter

En blöt men nöjd löpare i sin Elite Run Wheather Jacket!

Share Button