Många undrar när jag har mina klasser på SATS eftersom man inte kan se det på SATS hemsida. Och jag kan ha lite olika klasser eftersom jag ibland hoppar in lite här och där när det behövs hjälp. Men min stående klass är onsdagar klockan 19:00 från Hötorget och då är passet Run Speedplay, ett fartlekspass där intervallerna är mellan 30 sekunder och 4 minuter och där vilan är mellan 20 sekunder och 90 sekunder. När vi har mött upp löparna från de andra gymmen på Östermalms IP så delas vi upp i olika grupper beroende på hur fort vi vill springa intervallerna. Det finns 5 grupper att välja mellan och jag brukar hålla i grupp 2, den grupp som springer intervallerna i runt 4:30 min/km och jag tror att man säger att det passet kan passa de som springer 10 km på 46-52 minuter.

Så har ni kort på SATS och vill springa med mig ikväll, kom till SATS Hötorget, klockan 19:00 joggar vi iväg upp mot Östermalms IP.

Skärmavbild 2014-04-07 kl. 22.21.13

Share Button