I Crafts kampanj Runlimitless som jag skrivit om förut berättar jag om hur löpningen blivit ett sätt för mig att upptäcka världen. Jag har förvisso sprungit Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon väldigt många gånger, men det är loppen jag sprungit utomlands jag minns mer. Boston Marathon är en favorit och New York Marathon som jag springer i höst igen i en stad jag älskar, eller som jag brukar kalla den, världens huvudstad. Men jag har också sprungit minnesvärda lopp i Europa, som i Amsterdam, Prag, Berlin och Frankfurt. Att resa och springa är en oslagbar kombination och därför ser jag fram emot mitt samarbete med flygbolaget KLM som jag hoppas ni vill följa med på. Dels genom löpning från olika delar av världen här på bloggen, men ni kanske också vill ta chansen att följa med och springa med mig någonstans i världen?

I höst ser jag fram emot löpning i några olika världsdelar på olika distanser, med olika upplevelser men jag ser också fram emot att tävla ut resor till er!

Löpning i världen

Bild från Crafts kampanj Runlimitless där jag berättar om hur jag upptäcker världen genom löpningen!

Share Button