Lopp i världen

I Crafts kampanj Runlimitless som jag skrivit om förut berättar jag om hur löpningen blivit ett sätt för mig att upptäcka världen. Jag har förvisso sprungit Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon väldigt många gånger, men det är loppen jag sprungit utomlands jag minns mer. Boston Marathon är en favorit och New York Marathon som jag springer i höst igen i en stad jag älskar, eller som jag brukar kalla den, världens huvudstad. Men jag har också sprungit minnesvärda lopp i Europa, som i Amsterdam, Prag, Berlin och Frankfurt. Att resa och springa är en oslagbar kombination och därför ser jag fram emot mitt samarbete med flygbolaget KLM som jag hoppas ni vill följa med på. Dels genom löpning från olika delar av världen här på bloggen, men ni kanske också vill ta chansen att följa med och springa med mig någonstans i världen?

I höst ser jag fram emot löpning i några olika världsdelar på olika distanser, med olika upplevelser men jag ser också fram emot att tävla ut resor till er!

Löpning i världen

Bild från Crafts kampanj Runlimitless där jag berättar om hur jag upptäcker världen genom löpningen!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

8 kommentarer

  1. Det låter jättespännande. Jag är absolut sugen på att hänga med och springa lopp utomlands! Ännu bättre om man kan vinna…

  2. Pilla: Ja, nu kom jag liiite liiite närmre dig! ;-)

    Jenny & Anna: Ja, kul och coolt!!

    Sara: Precis så! Håll utkik så kommer båda möjligheterna att finnas.

    Andreas: Det är bara en tidsfråga! :-) Håll utkik här på bloggen!

  3. Jag måste lätt hänga med på något kul utlandslopp i höst. Håller tummarna att ni tar en löparresa till Argentina och därifrån kan man åka till Punta del Este i Uraguay som ska vara sjukt fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *