Jaha, nu sitter vi här, skithungriga och det är snart bara 3 timmar kvar till start. Så nu blir det lite gröt och annat hokus pokus samtidigt som jag försöker få bort nattens grus ur ögonen. Annars är det väl inte så mycket att säga, jag har ju gjort det här en jäkla massa gånger, hur svårt kan det vara.

Så nu tar vi på oss pannbenet och laddar för ett par varv på Stockholms gator. Det är det här vi har tränat för. Det är det här vi har väntat på. Det är det här vi har betalat pengar för att få göra. Det här är vår belöning för att vi kämpat i ur och skur under vintern och våren. Det är nu vi är glada över att få vara med och springa Stockholm Marathon!

Lycka till idag alla marathonlöpare (och det går visst nåt lopp i Skåne också…)!!!

Skärmavbild 2014-05-31 kl. 08.50.08

Kom igen Bruce – Ge mig all pepp du kan!!!

Share Button