Har du en aning om vem du tror kommer vinna Stockholm Marathon på lördag? Eller om vi håller oss till de svenska löparna som gör upp om SM-titeln, vilka är det då som kommer att komma på prispallen? Vi har sett det några gånger tidigare att spelbolagen har fått upp ögonen när det gäller att spela lite på friidrottsgrenarna och även Lidingöloppet har varit med någon gång tror jag.Nu kan man spela på några varianter hos Unibet och det är både på vem som blir vinnare av loppet och av SM bland både damer och herrar, men man kan också spela på vilka som kommer på prispallen inom samma kategorier. Jag har inte riktigt satt mig in i det ännu, men kanske att jag kikar in och lägger några bud senare. Fast jag vet inte om man måste registrera sig på något krångligt sätt. Är ni nyfikna på vilka möjligheter som finns så klicka in direkt till sidan hos Unibet.

Men som alltid när det gäller spel, spela försiktigt och spela bara med de belopp du kan avvara!

Skärmavbild 2014-05-29 kl. 20.11.14

Skärmavbild 2014-05-29 kl. 20.12.02

Såhär såg oddsen ut i SM-klassen när jag var inne och tittade!

Share Button