Igår var det 3 dagar kvar till maran och det firade jag med ett besök hos naprapaten och det sista löppasset. Besöket hos naprapaten gick okej, dvs kroppen borde klara en mara. Löppasset var en lugn farlek med SATS, det som i deras värld kallas Run Speedplay, men som är ett fartlekspass med olika långa intervaller och vilotider.

3 dagar innan maran försökte jag också börja äta lite mer. Det är inte min starka sida, men när jag vet att jag måste (och det finns god mat) då går det ganska bra. Jag märker också att så fort jag börjar äta mer så blir jag också ännu hungrigare. Konstigt det där, hur magen snabbt anpassar sig och bara vill ha mer och mer ju mer man äter. Portionen med potatismos, gräddsås och köttbullar jag fick som extra stor under lunchen var ordentligt stor och man kanske inte trodde jag skulle orka äta allt, men det var inga problem, det var snarare så att jag hade behövt mer mos, antalet köttbullar var okej.

Har du börjat din laddning enligt någon rutin 3 dagar innan maran?

Share Button