Vilken dag med massa löpteknik!

Dagens engagemang till löpningen var något annorlunda jämfört med när jag tränar själv eller håller klass i löpteknik, håller en träning för ett företag eller kanske på SATS. Idag var jag nämligen anlitad för att hålla löpteknikpass ute i Stockholms skärgård.

Så det vara bara att packa ryggsäcken och åka ut på Värmdö nånstans för att åka ribbåt ut i Skärgården. Tur att vi hade fint väder men det blir ganska kallt ändå kan jag meddela. Väl framme var det ett späckat schema och otåliga och något krävande deltagare. Jag kommer ihåg att jag tänkte att det är tur att jag har lång erfarenhet av löpning och kan bemöta alla möjliga frågor och infallsvinklar, för här hade ett par dagar i skolbänken inte räckt långt. Men det är fantastiskt kul att vara där ute i ”min” värld och när de allra flesta kommer fram efter varje pass för att tacka, säga skitbra, tacka för tipsen och alla superlativ man får höra, ja då vet jag att jag gjort ett bra jobb.

2014-05-22 15.50.03

2014-05-22 14.18.23

Det blev en löparutflykt helt enkelt!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

3 kommentarer

  1. Godkväll =). En fråga till dig, angående skor. Jag är tudelad men har ingen som helst koll egentligen. Bara min egna känsla. Vilket jag i slutändan måste lita på antar jag. Jag köpte nya skor för en månad sedan drygt, gjorde en fotanalys i butik och fick enligt mig väldigt bra service. Skorna skulle passa mig och min fotnedsättning bra. Till en början när jag sprang kändes skorna väldigt bra, men har såhär efter några veckor tvekat i den känslan. Tycker dom känns klumpiga och det känns inte som att skorna samarbetar med min fotnedsättning (jättesvårt att förklara hur jag känner). Mina två senaste löprundor har jag sprungit med mina Under Armour skor, alltså skor med barfotakänsla och känslan är inte alls densamma. Jag glöf fram, fick liksom ”kontakt” med löpningen om du förstår. Men när jag nu testat ut skor i butik, alltså fått en sko tilldelad mig som skulle passa mig och min pronation blir jag lite vilseledd, hur vet jag egentligen om det är rätt? Eller ska jag testa att springa mer ofta med barfotaskor? Jag är lite förvirrad. Förvirrad fråga kanske, men du kanske har något tips? Ha en fin kväll….

  2. Mari: Detta är ingen lätt fråga men klart relevant. Jag ska sätta upp det på listan över kommande blogginlägg, så håll ut.

  3. Åh, tack! Det inlägget ser jag fram emot att läsa…. Efter Vårruset igår, då jag sprang i mina barfota skor så är jag ganska säker på att jag ska satsa mer på nättare skor. Känns bäst så!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *