Dagens engagemang till löpningen var något annorlunda jämfört med när jag tränar själv eller håller klass i löpteknik, håller en träning för ett företag eller kanske på SATS. Idag var jag nämligen anlitad för att hålla löpteknikpass ute i Stockholms skärgård.

Så det vara bara att packa ryggsäcken och åka ut på Värmdö nånstans för att åka ribbåt ut i Skärgården. Tur att vi hade fint väder men det blir ganska kallt ändå kan jag meddela. Väl framme var det ett späckat schema och otåliga och något krävande deltagare. Jag kommer ihåg att jag tänkte att det är tur att jag har lång erfarenhet av löpning och kan bemöta alla möjliga frågor och infallsvinklar, för här hade ett par dagar i skolbänken inte räckt långt. Men det är fantastiskt kul att vara där ute i ”min” värld och när de allra flesta kommer fram efter varje pass för att tacka, säga skitbra, tacka för tipsen och alla superlativ man får höra, ja då vet jag att jag gjort ett bra jobb.

2014-05-22 15.50.03

2014-05-22 14.18.23

Det blev en löparutflykt helt enkelt!

Share Button