Idag var det sollöpning. Jag kollade förbi vädret på telefonen tidigare ikväll mellan två coachpass och då såg jag att det var varmt i Halmstad, nästan lika varmt i Stockholm och ganska varmt i Åre. Jag gissar att stora delar av Sverige har haft fint väder idag.

Men med sol och värme blir det också jobbigare att springa. Det märks verkligen. Man har mindre på sig och ändå känns det varmt och jobbigare. Eller är det bara jag, som brukar säga att jag tycker värme är okej trots att jag springer sämre i värme.

Är det så att värmen har kommit för att stanna? Vad tror ni? Kommer det blir så här nu fram till midsommar för på midsommar är det säkert kallt. Jag sprang i dag för första gången på träning i 3/4-tights och t-shirt och jag frös inte ens. Jag ser fram emot sommaren!

Skärmavbild 2013-08-05 kl. 21.11.01

Jag gillar den här soliga bilden hemifrån!

Share Button