Vädret skiftar snabbt måste jag säga. Igår var det riktigt tråkigt väder, även om det kanske inte var så kallt. Ikväll däremot var det väldigt fint ute och att vi sprang kvällens pass ute på Skeppsholmen och Kastellholmen gjorde ju inte saken sämre.

Idag försökte jag faktiskt tänka på hur härligt det var, kanske var det gårdagen i närminnet som gjorde att jag tänkte på dagens finväder eller så var det just för att det var så bra väder och alla pratade om det att helt enkelt inte gick att undvika.

Men detta är också något jag ska försöka bli bättre på, när det är bra väder ska jag tänka på det och glädjas åt det, på samma sätt som jag tar fram andra tankar som behövs när det är sämre väder. Det går ju upp och ner och så även vädret och då gäller det att njuta lite extra när vädret är på topp!

2014-05-20 19.34.26

Kvällens gäng i solskenslöpning!

Share Button