Så var det vardag igen och jag är tillbaka i Stockholm. Helgens skönare väder känns långt borta. Men, men, det är bara att ge sig ut. Det svåraste med att träna i regnigt väder är ju faktiskt att ta sig utanför dörren. Och när man väl har varit ute en liten sväng så bryr man sig inte så mycket längre. Och det är ju lätt att säga, men inte lika lätt att faktiskt göra. Men ju fler gånger man lyckas så gissar jag att det blir lättare och lättare.

Idag var det återigen dubbelpass i form av företagslöpning på lunchen och löpklass med SATS på kvällen. På lunchen regnade det faktiskt en del, men nu på kvällen regnade inte, det var ”bara” blött ute. Men nu ikväll var vi ändå överens om att även om det var lite blött väder så var det faktiskt varmt och många plockade av sig ett plagg när det var dags att starta dagens intervaller i vårt pass Run Tough.

run-tough

Run Tough, det tuffaste av löpklasserna på SATS! (Bild från sats.se)

Share Button