Lycka till idag alla ni som ska springa Göteborgsvarvet (och andra lopp) idag! Det ser ut som det kan bli mycket sol och runt 20 grader varmt. Drick ordentligt och spring på din egen förmåga, vad du känner att du är tränad för.

Det är mycket folk som springer och för många kommer det vara lite trångt i början, men ta det lugnt, förivra dig inte i Slottsskogen. När du kommer ut från Slottsskogen har du fortfarande mer än 18 kilometer kvar. Även om du vill springa så fort du kan, du kanske har en måltid du vill fixa, så glöm inte att insupa atmosfären från de andra löparna, från publiken och hela stämningen i det fina vädret.

Mitt i blogginlägget ringde polarn för lite snack innan loppet, hans första halvmara. Kul med lite taktiksnack i allt vad som kan handla om kläder, mat, dricka, vart man ställer sig i starten och hur man lägger upp loppet. För mig blev det också en liten väckarklocka att det faktiskt börjar bli dags, klockan går och jag måste lämna sängen för att äta frukost och ta mig till Slottsskogen.

IMG_2272snabbafotter

Lycka till idag alla löpare!!!

Share Button