Det har varit en lång dag. Jag gick upp klockan 5 i morse efter alldeles för få timmars sömn eftersom jag hade annat som skulle slutföras, iofs skönt att jag faktiskt fick det ur världen, för nu. Sen fick jag slappa och slumra lite på tåget till Göteborg.

Väl framme i Göteborg åkte jag direkt upp till mässan vid Göteborgsvarvet och började jobba. På ett sätt ett väldigt annorlunda jobb jämfört med andra jobb jag har, men samtidigt passar det mig väldigt bra tycker jag. Under dagen har verkligen alla möjliga löpare kommit fram och börjat prata, allt från instagramföljare, lägerdeltagare, bloggläsare till kollegor från när jag jobbade i Åre som jag inte sett på hur länge som helst, men de hade tydligen hört mig på radion inför Boston. Kul på alla sätt och vis!

Nu har jag i alla fall landat i sängen och det känns hur skönt som helst, jag ska sova tillräckligt många timmar inatt. Och imorgon är vi många som vaknar upp inför Göteborgsvarvet, en del har sprungit många gånger och en del har aldrig sprungit så långt. Men alla kommer vi delta i samma lopp, i Göteborgsvarvet 2014.

bild

Share Button