Många av Sverige löpare vet vad som är på gång i helgen, det är Göteborgsvarvet, en halvmara i Göteborg. Det är ingen idé att nämna hur många som springer för det vet ändå ingen innan lördag kväll. Siffrorna de säger är tokmycket fler än som faktiskt kommer springa så det blir liksom bara fejk! Men många är det!

Jag ska också springa, men eftersom det inte är förrän på lördag hinner man ju göra massor under fredagen, som att vara på Göteborgsvarvets sportmässa som är i anslutning till nummerlappsutdelningen. Och när ni är på mässan imorgon fredag, leta upp Intersports monter och kom fram till mig och säg ”hej”, för jag kommer hålla till där och jobba för Craft. Vem vet, kanske ni hittar ett plagg från Craft och blir lyckliga ägare till något nytt i löpargarderoben.

IMG_3917 halmstad craft er light jacket snabbafotter

Kanske finns den här grymma jackan, Elite Run Light Jacket!

IMG_4157 halmstad craft er weather snabbafotter

Eller kanske den här favoriten med luva, Elite Run Wheather Jacket!

Share Button