Just nu driver Craft Sportswear en kampanj som kallas för #runlimitless och den pågår ändå fram till den 6 juni. Jag sammanfattar kampanjen som vår glädje till löpningen. Vi är väldigt många som springer och vi gillar att springa av olika anledningar och alla kan vara med. Fundera gärna vad det är som gör att du gillar löpningen och det kan naturligtvis vara många olika saker. Gillar du att springa rätt ut i naturen och kanske känner du någon form av frihetskänsla, gillar du att springa på för dig fina platser som gör att sinnet får sitt eller gillar du att springa för att du gillar känslan under och efter löpningen? Eller är det så att du gillar att springa för det får dig att rensa ur hjärnan från en annars hektisk vardag eller drivs du av att träna hårt, springa lopp och pressa dina egna tider? Oavsett av vilken anledning vi springer, som alltså kan skilja väldigt mycket, så har vi ändå något gemensamt och det är glädjen till löpningen.

Kampanjen #runlimitless med en slogan som ”Att springa är att leva” har också en tävling med ett väldigt fint och värdefullt pris. Eller vad sägs om ”Ett år med Craft” som innebär:

  • Kläder från Craft under ett år
  • Fria startplatser till utvalda lopp i Sverige
  • Löpcoaching och träningsupplägg av mig som löpcoach

Missa inte denna chansen utan var med och tävla. Tävlar gör du genom att publicera en löparbild på Instagram med hashtaggen #runlimitless och kommentera bilden med vad som inspirerar dig att springa. Gå in på Facebook och gilla ”Craft Sportswear Swe”. Bilden du publicerar kommer att läggas upp på kampanjsajten www.runlimitless.se. För alla regler och detaljer, kika in på sidan där du hittar all information om tävlingen.

Hjälp oss att göra kampanjen om löparglädje så bra som möjligt och öka dina chanser att vinna genom att publicera dina löparbilder på Instagram med hashtaggen #runlimitless och #craftsportswear och kom håg, du kan tävla hur många gånger du vill!

Ta chansen och gör detta till ditt bästa löparår!

runlimitless-craft-alla

IMG_3815 halmstad snabbafotter

Vill du vinna ett år med Craft och löpcoaching av mig?

Share Button