När jag var i Paris i helgen och var inne på adidas så gick jag förbi och kollade lite på adidas originals och hittade då mina nyinköpta godingar från New York. Dyrare i Paris förstås, typ 250 spänn dyrare faktiskt. Jag kom på att jag inte har visat upp dem på bloggen och jag har faktiskt knappt använt dem heller, mer än hemma, för där går jag ibland omkring med skor som jag inte börjat använda.

Jag har ingen aning om historien bakom dessa skorna, men de verkar vara 70-talsinspirerade så jag gissar att det fanns någon liknande modell på 70-talet. Det kommer nog kännas lite konstigt att gå omkring i dem. Inte för att de är fula eller konstiga i färgen eller så, mer just känslan för jag är inte så van vid att ha kläder eller skor inspirerade från förr, eller vad jag ska kalla det. Men dessa fastnade jag faktiskt för direkt, så det känns bra. Nu får vi se om ni bloggläsare godkänner dem eller inte. Hiss eller diss?

adidas originals

Vad tror ni, funkar dessa som streatdojjor på en löpare i sommar?

Share Button