Finns det något bättre än nöjda kunder? Svårslaget eller hur! Ikväll har jag kört ytterligare ett privat coachpass och när jag hör att de förstår mina instruktioner och ser hur de förbättrar sin löpteknik, då blir jag glad i hela kroppen och jag vet att jag håller på med något jag är riktigt bra på. Och jag kan erkänna att det inte är bekvämt för mig att skriva detta, för jag är inte den kaxiga typen som bloggar om nåt jag själv inte har koll på. Men i det här fallet vågar jag, för så många kunder kan helt enkelt inte ha fel!

Men löpteknik i alla ära, det är genom att springa vi gör de största framstegen som löpare. För det spelar ingen roll hur grymma vi än är på lite övningar, tränar vi inte löpning är det svårt att bli bra på löpning. För ni har väl hört det förr, vi blir bra på det vi tränar. Därför är det extra roligt att få mail från nöjda kunder som jag hjälper med träningsupplägg, dvs individuella träningsprogram på veckobasis. Här använder jag min långa erfarenhet som löpare och den är svår att få genom några övningar eller genom att titta i ett dataprogram.

IMG_3360

Jag coachar för fullt på löparläger i Bad Gastein i Österikiska alperna! Häng med i år vettja!

Share Button