Under helgen i Paris har det inte blivit något mer träning än morgonjoggen igår, men det var varken väntat eller planerat så inget konstigt med det. Men det betyder ju inte att jag inte tänker löpning, för det gör jag ganska ofta kan jag erkänna.

När jag såg en adidasbutik kunde jag inte låta bli att gå in och kika lite, mest för att se vad de hade för löparskor i sortimentet. Bland ganska många löparskor så var det speciellt ett par som fångade mitt intresse och det har dessa skorna egentligen gjort länge. Och det är ett par adidas adizero takumi sen 2. Ja, långt namn, jag vet. Jag har förra versionen eller färgen och det är ju en kul, skön och bra löparsko och för min del framför allt till kortare pass och intervaller. Jag kanske skulle kunna springa lopp upp till 10 km i dem också och de väger bara runt 170 gram.

adidas adizero takumi sen 2

Share Button