På ett av dagens coachpass var det en i gruppen som precis hade varit i New York. Nästan första frågan han fick var, och faktiskt inte från mig, shoppade du mycket, shoppade du träningsskor? Ett par löparskor och ett par sneakers blev svaret och jag gissar nästan att han hade de nyinköpta paret löparskor på sig, för de såg nya ut. Jag kunde ju inte låta bli att nämna att jag också nyligen varit där och vad jag shoppat för något träningsrelaterat.

En annan fråga var om han hade varit i Williamsburg, men nej, det hade han inte och det verkade inte riktigt som han visste var det var heller. Återigen kändes det bra att vi varit där, i ett hett område i Brooklyn, på tips jag fått från Sofia Hedström.

IMG_8821 nyc williamsburg

IMG_8829 nyc williamsburg

Jag funderade också på lite annat om New York. Det är ett kul ställe och nu hittar jag ganska bra i många områden samtidigt som jag knappt hittar någonstans med tanke på hur stort det är. Jag tänker också på hur naturligt det känns att vara där, men också lika naturligt och kanske skönt, att åka hem. Men det är nog också bara för att man vet att New York aldrig är längre än en resa bort, en resa som man gärna gör och gör oftare än till många närbelägna roliga städer i Europa eller i Sverige för den delen. Men Sverige har väl egentligen inga städer som kan jämföras med New York. New York, så långt borta, men kan ändå kännas så nära, för det är ett resmål som man inte behöver fundera på om man vill eller ska åka tillbaka till, frågan är snarare när.

Nästa gång jag åker till New York, då är det troligtvis för att springa New York Marathon och det är ju faktiskt mindre än ett halvår tills dess, snart dags att börja träna! :-)

Share Button