Det har blivit väldigt sent på kvällen eller snarare natten, även för mig som kan vara en liten nattuggla ibland. Det har varit en innehållsrik och hektiskt dag på många sätt. Bland mycket annat har jag coachat i 3 löppass, både företag och privatpersoner, i allt från att beskriva löpteknik, köra löpstyrka till att springa distans.

Och även om det var lite kallt om händerna idag så tänkte jag på hur mycket andra löpare vi såg springa, i olika delar av Stockholm på olika tider av dagen och kvällen. Och många av mina deltagare pratade också mycket om att det är så skönt att vara ute och röra på sig. Detta passar ju bra in på kampanjen ”Att springa är att leva” som Craft körde igång nu den 5 maj. På kampanjsajten #RunLimitLess kan man läsa om vad olika löpare gillar med löpningen, både elitlöpare som Johan och Meraf, som satte personligt respektive svenskt rekord i helgen, men också löparmotionärer som de flesta andra av oss. Jag kommer att skriva blogginlägg på sajten under rubriken ”Löpcoachen” och du kan också vara med och tävla genom att publicera inspirerande bilder på Instagram. Priset är ett år med Craft där det ingår både startplaster till olika lopp, löpcoachning med mig och en massa kläder från Craft. Gå in och läs mer här om hur du tävlar.

#RunLimitLess Kenth

Share Button