Tyckte ni att tävlingssäsongen drog igång med enmassa lopp redan i april eller kanske ännu tidigare? Jag hann springa två lopp i april, en halvmara och en mara. I mars blev det ett millopp jag helst vill glömma. Men har du inte riktigt kommit igång med tävlandet eller inte fått nog redan så har ger maj dig alla förutsättningar. Jag gjorde en liten snabb check och såg att det gick över 50 lopp i maj i vårt avlånga land. Och då tog jag ändå inte med diskriminerande lopp där bara tjejer eller killar får vara med.

För egen del är det ”gamla vanliga” Göteborgsvarvet och Stockholm Marathon som jag är anmäld till, men man vet ju aldrig vad som händer, det finns ju helt klart flera möjligheter.

IMG_8496 boston marathon snabbafötter

Ibland blir man helt enkelt inte så bra på bild, men medalj fick jag ändå i Boston Marathon den 15 april!

Share Button