Strandlöpning är så bra! Att springa på stranden är ett av de ställen jag helst springer på för det ger mig en skön känsla på något sätt, en livsnjutarkänsla. Det går inte så fort, det är lite jobbigare i sanden och det lutar kanske lite ner mot havet. Men när vädret är så fantastiskt som det har varit idag så är det så får jag med mig så mycket annat, sånt som jag inte får på samma sätt när jag springer i stan. Jag njuter på ett annat sätt, jag tänker inte på att jag springer, jag tänker på att jag är ute och rör på mig i underbart väder, jag gillar solen, jag gillar värmen och jag blir liksom glad och jag kan nästan tänka mig att de jag möter undrar varför jag ler, om det nu syns eller bara är en känsla. Och nästan varje gång jag springer på stranden tänker jag att jag borde göra det mer.

Löpning på stranden i Halmstad

Strandlöpning – löpning för livsnjutare!

Balkong Nissastrand

Utsikt från balkongen, nu är väl ändå sommaren på gång!

Share Button