På vägen hem till Halmstad idag passade jag på att stanna till för ett möte och lite löpning med kollegorna.Det gäller att förena nytta med nöje. Och så är det ju faktiskt ganska ofta när jag jobbar med löprelaterade arbetsuppgifter, att jag förena nytta med nöje, det kan ju knappt bli bättre.

Eller jo, idag var det nästan ännu bättre för vi kunde dessutom vara ute och springa en sväng och solen sken och det var riktigt skönt. Och även om antalet arbetsuppgifter ökade med dagens möte så infann sig en skön fredagsfeeling, ungefär som det brukar göra när det är fint väder och jag är på väg till Halmstad.

Resan fortsatte och det blev ett glas rött med en deltagare från förra årets löparresa till Bad Gastein i Österrike, som också var med i Prag för några veckor sedan när jag fixade en löparresa till Prags halvmarathon. Som sagt, det gäller att förena nytta med nöje!

bild

Färgglatt värre när vi var ute och sprang tidigare idag!

Share Button