Jaha, efter en alldeles för lång och strulig hemresa med det där förbannade flygbolaget från England är jag hemma i Sverige igen, 7 timmar senare än enligt tidplan. Detta trots att de mailade ut att flyget skulle avgå i tid från New York. Och 7 timmar längre än tänkt på en resa från New York till Stockholm är rätt stor skillnad. Så med tanke på detta och den även i övrigt dåliga servicen (och maten) ska jag försöka undvika dem ett tag framöver.

Det känns som att verkligheten ramlade över mig direkt jag kom innanför dörren, det ser ju ut som det gjorde när jag lämnade lägenheten för en dryg veckan sedan för att göra en ny sub 3 mara. Så nu är det bara att anpassa sig till svensk tid och komma upp i morgon för att köra företagslöpning runt lunch. Om inte förr så vaknar jag väl då. Men jag ser fram emot veckan, det blir mycket löprelaterat och en del ledighet och så blir det ju maj månad också, bara en sån sak. Skönt i och för sig, men jäklar vad tiden går, april bara försvann!

IMG_8928 nyc rooftop at pod 39 snabbafötter

Jag mötte våren i New York, men så jäkla varmt var det inte!

Share Button