Jag tar det än så länge lite lugnt med träningen för egen del, jag måste tänka på mina ben som fortfarande återhämtar sig från maran som nu är precis en vecka sedan. Men benen är inte så illa att det hindrar mig att köra löpträning med andra, som idag när jag hade företagslöpning på lunchen och vi körde ett bra backpass.

Backpass är bra på många olika sätt. Det är lättare att slipa på tekniken i uppförsbacke, det ger en bra naturlig löpstyrka för benen och man kan bli väldigt trött på kort tid, effektivt helt enkelt. Men det gäller att varva praktik med lite teori för att bara springa exakt hela passet det kan man ju göra själv. Så att variera löpningen med lite teoretiska inslag tycker jag är bra för att få med så mycket som möjligt och återigen, utnyttja tiden effektivt.

Backpass är också något som är enklare att köra i grupp för det är lite svårt att motivera sig till att själv köra det, i alla fall känner jag så. Så även för egen del är det så att de flesta av mina backpass görs i grupp med andra.

2013-08-22 11.20.17

Här sitter jag och vilar under ett backpass i alperna i somras. Är du sugen på att hänga med till alperna och Bad Gastein med mig i sommar? Surfa in på Alpresors sida om löparresan och anmäl dig!

Share Button