Oväntad shopping!

Sista hela dagen i New York hade vi inte så mycket nyheter att testa så det blev snarare lite strosande i butiker och lite gamla favoriter i repris. Och jag som faktiskt, ja jag vet att det låter jättekonstigt, brukar ha svårt att shoppa i New York lyckades riktigt bra. Det finns liksom lite för mycket att välja på att det blir så svårt och jag orkar liksom inte titta på allt. Och när det gäller just sportaffärerna så även om de är lite olika stora har du ungefär samma utbud och det är ganska generellt och inte det specifika utbud jag hoppas på i en storstad som New York.

Denna gången hoppade jag till och med över Paragon vilket jag inte gjort de senaste resorna till New York. Jag brukar liksom inte hitta något spännande där ändå, men det är en stor butik med många våningar. Men det blev en liten snabb resa ner till adidasbutiken och även om det heller inte brukar ge några större inköp så såg det annorlunda ut den här gången och visade sig bli riktigt kul och bra. Hyfsat kul skor, i andra färger, så jag kunde inte hålla kreditkortet i styr. Oväntad shopping, när shopping är som bäst!

2014-04-25 17.44.58

Jag kunde som sagt inte hålla i kreditkortet när dessa godingarna kom framför ögonen på mig!

Share Button
Publicerat den
Kategoriserat som Inlägg

2 kommentarer

  1. Assnygga! Jag tycker också NYC är en svår stad att shoppa i. För det första är det så långt mellan alla bra affärer att man inte riktigt vill prioritera springa runt mellan dem, sedan är det rätt dyrt också mot övriga USA. Föredrar shoppingen i Simonmalls i WP beach, Aventura samt magnificent mile i Chicago.

  2. Nejnej Kenth, inte LILA! :) Är jag den enda i hela världen som inte gillar lila? Fast annars är de ju snygga … vilken modell? Adios?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *