Vi har dragit vidare och kom under tisdagen, amerikansk tid, till New York. Vi bor, ungefär som vanligt, i närheten av Central Park som naturligtvis inbjuder till lite löpning i storstan. Jag dras fortfarande med en del sviter i kroppen från maran men att gå och röra på sig lite är nog bara bra. Så idag var det jogg i Central Park på gång och av någon anledning blir det ofta morgonjogg här, trots att det sällan blir det hemma. Det är i och för sig inget fenomen för New York, snarare något jag är bättre på när jag inte är i vardagen.

Men det blev en slitsam morgonjogg. Jag brukar vara lite trött i magen efter en mara, men den var okej. Men benen var något trötta och baksida lår protesterade en del. Men, men, en jogg ser jag mer som ett sätt att återhämta mig än att förvärra slitningarna som finns.

Eftersom det är just i New York kunde jag ju inte låta bli att tänka lite framåt heller. För i november är det ju New York Marathon igen och jag har tänkt springa. Jag har inte bokat resa ännu, men jag borde väl ta tag i det snart. Kanske borde jag göra det även för 2015, för om de kommer ha kvar samma kvaltider även för 2015 har jag kvalat dit också, vilket känns skönt.

Men idag var frukosten och duschen efteråt skönare än själva joggen, även om det alltid är kul att vara i Central Park.

IMG_4939 nyc central park

IMG_4948 nyc central park snabbafötter

Share Button