Efter en tidig morgon, lite halvstrulig resa har vi hunnit med de första timmarna i Boston. Boston är, precis som New York och Montreal, en stad här borta som känns ganska hemma efter ett antal besök. En snabb taxi in till stammishotellet och det mesta är sig likt. Men det är kallare än vanligt och vinden är svinkall, så jag hoppas vädret skärper till sig lite, inte minst innan måndag.

Vi hann ta en snabb sväng förbi mässan och jag hämtade ut mitt startnummer, 2159, som är detsamma som Wave 1, startled 3. Med tanke på att jag kommer gå omkring på mässan mer under helgen och nödda in mig på både det ena och det andra så blev det en snabbvisit idag. Äta skulle vi ju göra och valet var ganska självklart, vi gick till Joe´s, ett annat stammisställe och jag åt ribs, hur mycket som helst. Men det är bra, jag behöver äta lite extra dessa dagarna.

Nu tar vi en tidig kväll, amerikansk tid, men i Sverige är klockan senare än en utekväll så inte konstigt om man är lite trött.

IMG_8226 boston

IMG_8240 boston joes

Share Button