Efter ett bra möte igår lunch kändes det som jag gick omkring med ett stort leende, det kändes bra och kul. Jag avslutar också mitt uppdrag nu vid påsk och sen får vi se vad som händer när jag kommer tillbaka efter den kommande resan. För ikväll påbörjas resan mot Boston Marathon och den klassiska semestersvängen till New York.

Det har varit en väldigt hektiskt vecka med alla möjliga jobb och uppdrag. Idag är också en späckad dag och jag måste också hinna med att packa, för det orkade jag helt enkelt inte igår kväll. Men, jag borde kunna rutten Boston – New York, så det borde gå snabbt att packa. Och att dagen är full med ärenden ska jag egentligen inte klaga över, alla är på något sätt kopplat till resa och träning/löpning, så jag klagar inte. Snarare så att jag går omkring med ett stort leende.

IMG_4479 halmstad snabbafotter

Share Button