Nu börjar det, en av årets löparresor har äntligen börjat, bara lite smått men ändå. Efter förra helgens lyckade löparläger i Halmstad har det varit minst sagt full rulle med alla möjliga löprelaterade uppdrag. Jag har haft intressanta möten, haft klasser för företag, för SATS, för privatpersoner, träffat andra Bostonlöpare, fått naprapatbehandling och gjort intervjuer för radio och tidning. Och för att tajmingen skulle bli så ”bra” som möjligt så har jag också avslutat ett annat jobbuppdrag i veckan.

Men nu är vi på Arlanda. Flyget går tidigt imorgon så därför bor vi på Clarion Arlanda en natt och har utsikt över landningsbanorna från 12:e våningen. Det känns som resan redan har börjat och om några timmar har den verkligen gjort det. Boston och Ames Hotel, snart ses vi igen!

Så vill ni hänga med på resan till Boston Marathon, häng med här!

Boston 02

Om några timmar är vi på väg och när ni läser detta kanske vi redan är i luften på väg till ”over there”!

Share Button